0 Läs mer >>
Det är så lätt att man blir lite för överilad med sin träning Ibland att man kan glömma en viktig del för att i slutänden få det optimala resultat man vill ha. 
Ibland måste man bygga på grunden och se till att hela kroppen hänger med och jobbar på rätt sätt. 

Då jag inte har mycket synliga muskler på min kropp numera så fick jag vissa resultat i några mindre styrke skojtävlingar sommaren 2014. 

Vi va många inblandade och många mycket mer "tränade" och muskulösa killar. Men jag vann en deltävlingar och klarade mig längre än alla killar utom en på den andra styrkedelen. 
Pga att jag i mitt tränande har hittat just denna balans och få kroppen och jobba rätt. 
Då benmuskler och axlar var de delar som var de muskler som synligt skulle användas i övningarna. Så kan man pga att arbeta rätt i kroppen låta hela kroppen vara med och göra jobbet. 

Å tänk om du vill bli bättre på löpning eller skidor och du jobbar med höfter som inte fungerar lika ihop. Jobbar du på grunden först kommer du få bättre resultat. Har du en axel som gör ont när du tränar? Varför? Kan det vara din höft som är problemet?!

De bästa för att få hjälp med detta anser jag är på MultiCenter i Sandviken. Där jobbar dom med redcord. Dit kan man gå vare sig man har problem, har ont i kroppen, om man vill bli bättre eller lära sig prestera i sin sport på amatörnivå eller elitnivå. 


http://www.jernvallenmulticenter.se

De norska skidlandslaget tränar med redcord! Marit Bjoergen kör med redcord, där har vi en stabilkropp som jobbar med hela kroppen. BALANS! 


Läs om när Marit ändrade sin träning till redcord 2010!
http://www.langrenn.com/muskel-marit-har-endret-styrketreningen.4786879-1743.html


Lycka till! 

Glöm inte att trän...

0 Läs mer >>
Jag fick mig en funderare häromdan på min träning då inget kändes riktigt bra. Jag fick inte till det med kontakten mellan mitt huvud och muskler, som är extra viktigt i min träning för att lära om och bli fri från alla gamla olater (skador)

Men i andra andetaget och en tillbakablick på det senaste åren (Sen 2011) och all rehabträning jag har lagt ner för att blir smärtfri... Fick jag den känsla som säkert många får?! Vill att alla resultat ska komma snabbt, hur länge ska jag behöva hålla på så här?

I år för första gången sen min rehabträning började har jag kunnat kört ett långpass under tävling (mikisrännet) utan att behöva lida av gamla skador under tävlingen! 
Det är ett stort framsteg för mig och mycket tack vare den träning jag gör med redcord på Multicenter i Sandviken.

Efter den tanken insåg jag att det händer något men kanske inte varje dag/vecka med sådana tydliga resultat. Å så är det ju faktiskt för de flesta i det mesta man gör! 

Så! 
Nöj dig inte med en situation eller en ålder som är accepterat att du ska vara i! Man kan alltid göra något åt sin situation! Det kanske bara tar lite längre tid ibland. Men ge dig inte om du vill uppnå något!

Allt går och allt löser sig om du vill!!!! Ge dig inte!

Vet du själv inte hur du ska göra? kontakta någon som kan hjälpa dig!!


Ska jag acceptera ...