Att byta spår?

Den här bilden har ett riktigt bra budskap.
 

 
Det är för många människor som idag lider av diverse fysiska och psykiska problem, stora eller små. Eller brottas med något helt annat problem i vardagen. Istället för att ta tag i sitt problem och ändra beteende, så stångar man huvudet blodigt genom att fortsättta göra samma sak om och om igen. Fast det helt uppenbart inte fungerar (man tror att det bli bättre den här gången). Jag har själv tänkt så många gånger.
 
Det finns ingen annan än du som kan gör någonting åt din egen situation! Det finns ingen PT i världen som kan få dig att bli mer fit, om du inte vill det själv. Det finns ingen kostrådgivare, som kan få dig att äta nyttigare om du inte själv vill det. Det finns ingen psykolog som kan få dig att må bättre och ändra ditt sätt att tänka, om du inte själv vill det.
 
Det alla dessa personerna kan vara för dig är ett verktyg, ett hjälp medel och bistå med motivation för att du ska nå just dina mål och komma tillrätta med dom problem och svårigheter du lider av. Men det är bara DU som verkligen kan ändra din situation.
 
Så brottas du med ett problem! Stort eller smått. Ändra någonting! Fortsätt inte i gamla vanor!
 
Om du inte brottas med några problem! Fortsätt göra precis det du gör nu. För tydligen är det helt rätt för dig. OCH NJUT!
 
Idioti är att göra samma sak om och om igen och sen förvänta sig ett annorlunda resultat!
/Albert Einstein
 

Kommentarer:

1 Agge:

skriven

Kanonbra å så tänkvärt!

Kommentera här: