VINN en personlig kostrådgivning!

Var med och vinn en personlig kostdrådgivning ca 60min med min bror Henrik.
 
Skriv en motivering till varför just du skulle vilja ha denna kostrådgivning. 
 
Vi kommer dra en vinnare i slutet av denna vecka (V.17)
 
 
 
Du kan läsa mer om Henrik som kostrådgivare under www.ettfriskareliv.se
 
 
 
 

Kommentarer:

1 Robin:

skriven

Spännande!
Min motivering till att jag vill tävla om en kostrådgivning är att kunna fylla mina frågetecken angående lchf kost och träning, att få den där extra energin när det behövs. Sedan att ju mer man lär sig ju mer inspiration och fantasi får man i köket, allra helst frukosten som kan bli så tråkig. Det är ju så mycket mer än bara en köttbit och en hemmagjord gräddsås till att få denna livsstil att fungera.
Nu håller jag tummarna! :)

2 Lena:

skriven

Efter att ha fött barn ändras kroppen, min son är snart två år gammal. Jag tar mig till gymmet några ggr/vecka men jag vet för att få resultaten beror det så mycket på kosten.

Att försöka läsa sig till vad som är rätt med fetter, protein, kolhydrater, snabba/långsamma -det är en djungel!

Jag skulle verkligen vilja vinna denna kostrådgivning! Få höra från en person som verkligen vet vad han pratar om, vad som är rätt för just mig. Slippa höra tjatet från alla håll: testa den dieten, ät det före träning, ät det efter, aldrig sent på kvällen osv...

Jag tror att med hjälp från Henrik med maten kommer jag lyckas med min träning, mina mål efter en graviditet, orka med att leka med min son och förhoppningsvis inte behöva stå i vassen i sommar, hoppas jag vinner!!!

Kommentera här: