Upprörd! -Du har ett eget val...

Det har senaste tiden kommit upp mycket prat om sjukdomar, häsloproblem vs. läkare.
 
Å jag måste säga att de är heeeeelt sjukt att läkare inte får någon utbildning inom näringslära och vad som händer med kroppen, utan de ger mediciner för allt! 
Det är bara dem som har ett eget intresse för kroppensfunktion tillsammans med maten som läser vidare själv, annars är det inget krav.
 
Jag har hört så många historier de närmaste dagarna bla:
 
1.
En kvinna som har haft problem med magen och värk i leder med uteslutande svimmningar. Hon har nu själv kommit på att magen inte tål laktos och gluten.. och utav socker blir lederna värre och hon kan i värsta fall falla ihop.
Det svar hon fått av läkarna är att -Nej socker och vetemjöl är absolut inte något som gör detta med din kropp!
 
 
2.
3st utexaminerade läkare där ingen av dem hade utbildning inom kroppens funktion tillsammans med kost, varav en säger.. 
- Den svåraste patienten att hjälpa är diabetespatienter!
 
3. 
Cancersjuka som uppmanas att äta sånt som föder cancern....
 
Å alla de som nu lider av diverse sjukdomar och ohälsa som behöver hjälpa kroppen till ett friskare liv. De får oftast råd av en dietist genom hälsocentralen som bara kör efter tallriksmodellen, och propsar på att fortsätta med sin dos av tabletter. Å det är självklart att man tror på allt som kommer ifrån sjukvården! eller?!...
 
Den som nu får problem med sköldkörteln i senare år.. Varför nöjja sig med tabletter och kanske utöka sin dos för att den helt plötsligt inte hjälper längre. Alla har ett eget val att göra något mer för att bli frisk.
Läkarna lever på att leverera ut mediciner till oss människor för våra probelm.
Läkarna läker inte, dom medicinerar!!!! 
 
Men vart kommer problemen ifrån igentligen? Var vi sjuka när vi föddes? när vi var barn? Det var antagligen inte något fel på sköldkörteln då! Se inte bort ifrån problemet och bara ta den "lätta" vägen genom ett piller som antaligen förstör i längden. Vart är du om 5-10 år om du fortsätter så här???!! Våga ifrågaställa dig själv!  
 
Rätta till din kost, det vi stoppar i oss innan bägaren rinner över! Kroppen klarar "dagens mat" ett tag.. men inte hur länge som hellst!
 
 
 
 
Nu säger inte jag att man inte ska gå till läkaren. Men ibland kanske man inte ska lita fullt på allt läkarna (eller någon annan) säger! Tänk efter själv!
Hur mådde jag för 10-20 år sen?... Har jag alltid varit så här? Sett ut så här? Vad gör jag annorlunda idag? Vad och hur har jag levt de senaste åren?
 
Kolla in på kostdoktorn.se. Han är läkare som har tagit steget längre och läker sina patienter genom att lära dom äta bra mat. Hans patienter minskar tablettdoserna och kroppen blir friskare. 
 
Var inte rädd för att prova LCHF och bra mat!
 
Behöver du hjälp? Det är upp till dig!
 
Kolla in www.ettfriskareliv.se
Där du kan få hjälp att lära dig hur det fungerar i din kropp och hur du gör i vardagen.

Kommentera här: