Glöm inte att träna rätt!

Det är så lätt att man blir lite för överilad med sin träning Ibland att man kan glömma en viktig del för att i slutänden få det optimala resultat man vill ha. 
Ibland måste man bygga på grunden och se till att hela kroppen hänger med och jobbar på rätt sätt. 

Då jag inte har mycket synliga muskler på min kropp numera så fick jag vissa resultat i några mindre styrke skojtävlingar sommaren 2014. 

Vi va många inblandade och många mycket mer "tränade" och muskulösa killar. Men jag vann en deltävlingar och klarade mig längre än alla killar utom en på den andra styrkedelen. 
Pga att jag i mitt tränande har hittat just denna balans och få kroppen och jobba rätt. 
Då benmuskler och axlar var de delar som var de muskler som synligt skulle användas i övningarna. Så kan man pga att arbeta rätt i kroppen låta hela kroppen vara med och göra jobbet. 

Å tänk om du vill bli bättre på löpning eller skidor och du jobbar med höfter som inte fungerar lika ihop. Jobbar du på grunden först kommer du få bättre resultat. Har du en axel som gör ont när du tränar? Varför? Kan det vara din höft som är problemet?!

De bästa för att få hjälp med detta anser jag är på MultiCenter i Sandviken. Där jobbar dom med redcord. Dit kan man gå vare sig man har problem, har ont i kroppen, om man vill bli bättre eller lära sig prestera i sin sport på amatörnivå eller elitnivå. 


http://www.jernvallenmulticenter.se

De norska skidlandslaget tränar med redcord! Marit Bjoergen kör med redcord, där har vi en stabilkropp som jobbar med hela kroppen. BALANS! 


Läs om när Marit ändrade sin träning till redcord 2010!
http://www.langrenn.com/muskel-marit-har-endret-styrketreningen.4786879-1743.html


Lycka till! 

Kommentera här: