Ska jag acceptera läget?

Jag fick mig en funderare häromdan på min träning då inget kändes riktigt bra. Jag fick inte till det med kontakten mellan mitt huvud och muskler, som är extra viktigt i min träning för att lära om och bli fri från alla gamla olater (skador)

Men i andra andetaget och en tillbakablick på det senaste åren (Sen 2011) och all rehabträning jag har lagt ner för att blir smärtfri... Fick jag den känsla som säkert många får?! Vill att alla resultat ska komma snabbt, hur länge ska jag behöva hålla på så här?

I år för första gången sen min rehabträning började har jag kunnat kört ett långpass under tävling (mikisrännet) utan att behöva lida av gamla skador under tävlingen! 
Det är ett stort framsteg för mig och mycket tack vare den träning jag gör med redcord på Multicenter i Sandviken.

Efter den tanken insåg jag att det händer något men kanske inte varje dag/vecka med sådana tydliga resultat. Å så är det ju faktiskt för de flesta i det mesta man gör! 

Så! 
Nöj dig inte med en situation eller en ålder som är accepterat att du ska vara i! Man kan alltid göra något åt sin situation! Det kanske bara tar lite längre tid ibland. Men ge dig inte om du vill uppnå något!

Allt går och allt löser sig om du vill!!!! Ge dig inte!

Vet du själv inte hur du ska göra? kontakta någon som kan hjälpa dig!!


Kommentera här: